Tíz • Mbps

Biztos alapokon szeretné tudni céges adatainak áramlását a világhálón? Válasszon minket!  További sebességek, díjcsomagok megtekintéséhez kérjük kattintson IDE! MikroSzimm 2017 „10”

Tovább is van...

Huszonöt • Mbps

Tökéletes választás, stabil adatátvitel! Bármikor válthat nagyobb sebességre. Igényeire hangolva! További sebességek, díjcsomagok megtekintéséhez kérjük kattintson IDE! MikroSzimm 2017 „25”

Tovább is van...

Ötven • Mbps

Szeretné személyi- és vagyonvédelmi okokból figyelni Cégét távolról is? Megoldás a nyugalomért!  További sebességek, díjcsomagok megtekintéséhez kérjük kattintson IDE! MikroSzimm 2017  „50”

Tovább is van...

Száz • Mbps

Legjobb ajánlatunk! Nem szeretné, hogy bármi váratlan közbejöjjön? Garantáljuk a legjobbat!  További sebességek, díjcsomagok megtekintéséhez kérjük kattintson IDE! MikroSzimm 2017 „100”

Tovább is van...

Legyen az Ön cége is a leggyorsabbak között!

Amikor nem csak a letöltési sebesség a fontos, hanem az adatoknak is elég gyorsan kell áramolnia, miért ne lehetne az épp teljesen egyforma?

Standard csomagjaink szabad választást adnak Önnek, hogy igényeihez mérten választhasson! Manapság az adatok nem csak levelek, képek továbbítását jelenti, hanem akár online kameraképek távoli megtekintését is. A mai kornak megfelelő képminőség eléréséhez már nagy sávszélességű internetre van szükség.