Titkunk

Most már nem az, hogy olvassa ezt az oldalt... Talán felkeltettük az érdeklődését?

A MEGBÍZHATÓSÁG nagy kincs! 

Ne legyen titok az, hogy mi hogyan csináljuk…

SZAKÉRTELEM

A vevői megelégedettség minden vállalkozás számára elengedhetetlen! A mi minőségbiztosítási célkitűzéseink nem engednek meg ismétlődő hibát a rendszerünkben, így egyrészt gyorsan és precízen szerzünk tapasztalatokat az internet szolgáltatással kapcsolatos működés során.

Ön, a leendő vagy szerencsés esetben már meglévő ügyfelünk véleményére szükségünk van!

Hogyan érjük el a zavartalan működést?

Szakképzett kollégáinkkal, a legmodernebb technológia alkalmazásával és a kimagasló támogatással Önért vagyunk! Nem ér véget a kapcsolatunk egy-egy bekötés után, mi folyamatosan tájékoztatjuk Önt új akcióinkról, illetve azokról a teendőkről, amik elősegítik önt a gyors internet igénybevételéről. Ehhez az alábbit javasoljuk:

MINŐSÉG

A LEGJOBB Wi-Fi INTERNET ELOSZTÓ

Mi ezt router-nek hívjuk, de igen, abból a célból javasoljuk, hogy a család többi tagja is nagy sebességgel tudja használni a netet. A szomszédod ki kell hagyni ebből, mert egy-egy vírus, vagy egy feszt letöltési folyamat elégedetlenséghez vezethet. Nincs antenna, nincs felesleges beállítás, csak egy sarokban meghúzódó kis csendes eszköz, amivel lehet Ön már csak a költözéskor találkozik! Működése megbízható, fogyasztása elenyésző és bosszúságot sosem fog okozni.

ÖRÖK GARANCIA

Miért is jó ennyire ez a ROUTER?

Egy komoly Cég gyártmánya, s mi is azok vagyunk, csak ezeket az eszközöket használjuk. Sok ezer kilométer STABIL kapcsolat, s mindez ilyen eszközökkel. Mégis van egy PLUSZ, amiért ezt javasoljuk: Kollégáink ezen berendezéssel szerezett szakirányú végzettségének köszönhetően távolról is segítséget tudnak nyújtani egy-egy hibakeresésben. Ho-hó… Mégis van hiba a rendszerben? Eláruljuk: SOKSZOR! De nem nálunk! Ezen berendezés alkalmazásával könnyedén megállapítható, hogy az átadott -és jól működő- internet-szolgáltatási végpontunk után, hol lehet a hiba. Milyen eszköz, eszközök, vírusos vagy meghibásodott számítógép okozza a végzetes hibát, ami miatt a többi eszközök valamelyikén alkalmatlanná teszi a BELSŐ HÁLÓZATOT a működésre. 1 pont ide, mi azon vagyunk, hogy jó legyen minden! Bosszankodni nem kell már!

Hogyan rendelhetem meg?

Szerződéskötéskor igényelje a routert és mi üzemeltetjük, felügyeljük, kiszállítjuk, beállítjuk! Előfizetőnkként nincs más dolga, mint felhívni a 1290-es rövidített hívószámunkat. A számlázás a következő hónapban fog megtörténni és bruttó 10.000 Ft-ba kerül, vagy bizonyos esetekben bérelheti is!